In Markelo gelegen tegen natuurgebied. De Borkeld aan staat een oude herberg. Deze prachtige horeca kenmerkt zich door de attente bediening, de heerlijke lunch en het lekkere avondeten. De kaart voor het diner bestaat uit twee delen: een bistrokaart en een kaart met wat ‘luxere’ gerechten zoals in het seizoen goed bereid wild.

Naast het eten koop je hier ook heerlijke zelf gedroogde worst en tref je er heerlijke biertjes aan van de lokale bierbrouwer. Maar bovenal is het de tuin die aantrekt. In de zomer zit je heerlijk onder een van de grote bomen met een heerlijk weids uitzicht over het boerenland en het prachtige, nabijgelegen natuurgebied.

Onze tip? ’s Ochtends een heerlijke wandeling over de Borkeld om aan te schuiven voor de lunch met een lekker lokaal biertje.

https://www.herbergdekemper.nl/

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *