Op een industrieterrein in Diepenheim, beetje achteraf vind je Haanepen. Deze fietsenmaker en rijwielhandelaar is een klasse apart.

Als je het ons vraagt, verbaast deze man zich er iedere dag over dat hij geld krijgt voor hetgeen hij het liefst doet. De gemoedelijkheid zelve repareert hij je fiets vakkundig en professioneel en altijd tegen een schappelijke prijs. ‘Ik heb je wiel niet vervangen, maar even de slag eruit gehaald. Scheelt weer geld. Geef maar vijf euro voor de moeite.’

Waarom deze rijwielhandelaar op deze website is terug te vinden? Hij verhuurt ook fietsen. Goed om te weten als je het altijd mooie Twente op het stalen ros wil verkennen, maar geen zin hebt om de eigen fiets mee te nemen. Boek je fiets via de website of bel gewoon even op. Je kunt zorgeloos op de pedalen het prachtige landschap verkennen.

Meer info is te vinden op www.haanepenrijwielreparatie.nl

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *